Трима напускат Реал Мадрид след 30-ти юни

Home » Трима напускат Реал Мадрид след 30-ти юни
спортни новини - реал се разделя с 3-а - кралският клуб се готви да се раздели с 3-а футболисти
спортни новини – реал се разделя с 3-а свои играчи

Поне трима футболисти на Реал Мадрид се очаква да спрат да бъдат част от отбора след края на настоящия сезон. Договорите и на тримата изтичат на 30-ти юни, а очакванията в лагера на „кралския клуб“ далеч не са свързани с подновяване.

Става въпрос за Марко Асенсио, Дайи Себайос и Начо Фернандес. Твърде вероятно е тримата да си тръгнат в пакет още на 30-ти юни. Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти също не даде поводи за оптимизъм по темата след победата над Севиля с 1:2 на 27-ми май.

Тогава Анчелоти заяви по темата, че не знае нищо и че ситуацията ще бъде изяснена след края на последния мач на Реал. Италианецът сподели, че му е „малко тъжно“ да види въпросните футболисти да си тръгват, защото тримата са били много важни за отбора.

Според OK Diario в Реал Мадрид са убедени, че нито един от тримата няма да поднови контракта си. Марко Асенсио не желае да бъде част от Реал Мадрид поради очевидно икономически причини, докато при Себайос и Фернандес изглежда проблемите са свързани с липсата на достатъчно основна роля в състава.

В крайна сметка окончателно потвърждение за напускането на Фернандес, Асенсио и Себайос няма, като се очаква развръзка в близките седмици. 

Реал Мадрид ще завърши сезона с домакинство на Атлетик Билбао на 4-ти юни от 19.30 ч. По същото време Атлетико Мадрид ще гостува на Виляреал, като от резултата в тези два мача ще се реши и второто място в Ла Лига. В момента Реал разполага с точка аванс пред Атлетико. 

Снимка в статията: Българска Телеграфна Агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *