Тенис стратегии

Home » Тенис стратегии

Залози за краен изход

Тенисът е един от най-популярните спортове, както сред феновете, така и сред залагащите. Най-популярната стратегия при тенис събитията е тази за краен изход от мача. Това, което привлича най-много залагащите към тази стратегия, е липсата на трета възможност за краен резултат – както е равенството при футбола например. На практика този факт не осигурява предимство пред букмейкъра, но въпреки това някои залагащи успяват да преценят по-акуратно изхода от дадено събитие, когато възможностите са само две. 

Най-важното за успешното използване на тази стратегия е това да навлезете в детайлите на предстоящия мач. Прегледайте формата на състезателите, проучете дали графикът им е натоварен и дали не е много вероятно да се появат признаци на умора при някой от тенисистите, което от своя страна да се окаже решаващо за крайния изход от мача.

Много важен компонент, който голяма част от залагащите забравят, е проучването на представянето на състезателя на конкретната настилка, на която се играе турнирът. Тенисист, който се представя добре на хард, би могъл да бъде значително по-неуспешен на клей, и обратното. 

Тук ще откриете промо кодове за всички букмейкъри.

Залози за хендикап в мача /при тенис/

Ако очаквате състезател А да победи в предстоящия мач срещу състезател Б, но коефициентът от @1.20 не е по вкуса Ви, то тогава бихте могли да прибегнете към използването на хендикап. 

Хендикапът представлява предимство от геймове (в случая с тениса) за един от тенисистите и същевременно пасив от геймове за другия състезател, като коефициентите са синхронизирани отново спрямо реалната възможност за изхода на селекциите. По този начин при коефициент @1.20 за тенисист А и избор на пазар „хендикап (-4.5) гейма за тенисист А“, ставката би била около 2.00, но за сметка на това състезателят ще трябва не само да победи в двубоя, но и да компенсира изкуствено създадения пасив, за да бъде фишът печеливш. 

Хендикапът позволява на залагащите да бъдат стимулирани в поставянето на залози на по-голям брой събития, включително такива с изявен фаворит, където коефициентът за краен изход за един от двамата тенисисти е непривлекателен. Друго от предимствата на този метод на залагане е възможността за по-голяма прецизност в избора на селекция за даденото събитие.

Може да се възползвате от чудесни коефициенти за тенис след регистрация в Palms Bet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *