Почетино ще пристигне на „Стамфорд Бридж“, но първо ще мине през „Олд Трафорд“

Home » Почетино ще пристигне на „Стамфорд Бридж“, но първо ще мине през „Олд Трафорд“
спортни новини - почетино на футболен мач
спортни новини – почетино треньор на Челси

Маурисио Почетино почти със сигурност ще бъде назначен за нов постоянен мениджър на Челси, но преди да встъпи официално в длъжност, аржентинецът ще акостира първо на „Олд Трафорд“.

Почетино ще води световната единайсеторка на Soccer Aid на 11-ти юни. Кампанията събира пари за UNICEF, а един срещу друг ще се изправят отборът на света и тимът на Англия.

Участие в мега-събитието ще вземат дори лица, които не са и не са били футболисти като Юсеин Болт, Кем Сетинай, Ноа Бек и други. От „футболните хора“ на „Олд Трафорд“ ще се изявят Роберто Карлош, Франческо Тоти и Нани, които ще защитават цветовете на световния отбор.

В тима на Англия ще личат имената на Гари Кейхил, Джак Уилшър, Дейвид Джеймс. 

Маурисио Почетино бе развълнуван, след като разбра, че е назначен за треньор на световния отбор и заяви следното:

„За мен е истинско удоволствие да участвам в мач, който представлява голям културен момент в годишния календар на тази страна – и с право, защото събира толкова много пари за Unicef. Обичам английските футболни стадиони, страстта, която феновете показват към играта и атмосферата, която създават, така че ще бъде чудесно да почувствам това отново следващия месец.”

Маурисио Почетино обаче ще има далеч по-голяма отговорност през следващия сезон с Челси. „Сините“ изпращат повече от разочароваща кампания, а втори пореден катастрофален сезон изглежда немислим за привържениците на лондончани.

Снимка в статията: БТА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *