Тен Хаг иска да свали малко тежест от раменете на Фернандеш с привличането на Мадисън

Home » Тен Хаг иска да свали малко тежест от раменете на Фернандеш с привличането на Мадисън
Спортни новни - Джеймс Мадисън - Тен Хаг
Спортни новини – Тен Хаг иска да привлече Джеймс Мадисън

Манчестър Юнайтед се включва в битката за офанзивния полузащитник на Лестър Джеймс Мадисън. Вече стана ясно, че Лестър ще продаде халфа след края на сезона, а кандидати за неговия подпис не липсват.

Договорът на Джеймс Мадисън с Лестър е до 30-ти юни 2024-та година, а „лисиците“ са взели решението да продадат плеймейкъра и подтикнати от факта, че именно идното лято представлява най-добрата възможност клубът да вземе солидна сума за него.

Припомняме, че първият кандидат за Джеймс Мадисън бе Нюкасъл, но според английските медии Манчестър Юнайтед също влиза в борбата за подписа му.

Топ трансферната цел на Ерик тен Хаг за лятото остава за поста централен нападател, но нидерландският специалист ще иска да облекчи отговорността, която Бруно Фернандеш поема в центъра на терена. Това, с което Фернандеш допринася за играта на „червените дяволи“, в момента е без алтернатива, а Мадисън би могъл да помогне.

Очаква се Лестър да поиска за правата на Джеймс Мадисън около 60 милиона паунда, като точната цена ще зависи и от това дали „лисиците“ ще успеят да запазят мястото си във Висшата лига. В момента Лестър е в зоната на изпадащите, с точка пасив спрямо 17-ия Нотингам Форест и с мач в резерв.

Припомняме, че Джеймс Мадисън е фен на Манчестър Юнайтед още от дете.

Снимка в статията: Българска телеграфна агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *