Манчестър Юнайтед избра наследник на Де Хеа

Home » Манчестър Юнайтед избра наследник на Де Хеа

Давид де Хеа все още не е подписал продължение на договора си с Манчестър Юнайтед, който изтича на 30-ти юни тази година. По всичко изглежда, че затруднения в преговорите между играча и клуба има и все още не е ясно дали нидерландският страж ще продължи да защитава цветовете на „червените дяволи“.

Изглежда Манчестър Юнайтед има и резервен план, ако ситуацията с Де Хеа не се подобри в полза на клуба, като „червените дяволи“ проявяват интерес към стража на Андерлехт Барт Вербрюген. Плановете на Юнайтед за Вербрюген обаче не са свързани само с евентуално напускане на Де Хеа това лято, а са по-скоро дългосрочни.

Според „Manchester Evening News“ Вербрюген е важна част от трансферните планове на Манчестър Юнайтед, като се очаква клубът да предприеме действия по евентуална сделка с белгийския клуб и стража, дори при позитивно стечение на обстоятелствата с Давид де Хеа.

Вербрюген е гласен за наследник на Де Хеа, който вече е на 32 години и дори да продължи договора си, не е ясно докога ще бъде в топ форма. Вербрюген е на 20 години, а през настоящия сезон се справя отлично под рамката на Андерлехт както в Лигата на конференциите, така и в белгийското първенство.

Припомняме, че белгийците отпаднаха от третия по сила европейски клубен турнир на четвъртфиналите от АЗ Алкмаар, а във вътрешното си първенство тимът заема разочароващото 11-то място. Това обаче не попречи на Вербрюген да впечатли с изявите си.

Ако Манчестър Юнайтед предприеме стъпки към привличането на Барт Вербрюген, „червените дяволи“ ще трябва да заплатят сума около 6 милиона евро за правата на стража на Андерлехт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *