Ерик тен Хаг намекна, че може да върне Мейсън Грийнууд в състава

Home » Ерик тен Хаг намекна, че може да върне Мейсън Грийнууд в състава
спортни новини - Ерик тен Хаг намекна, че може да върне Мейсън Грийнууд в състава
спортни новини – Ерик тен Хаг връща Мейсън Грийнууд

Изпадналият в немилост поради обвиненията към себе си играч на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд все пак може да продължи да носи екипа на „червените дяволи“.

Пред The Times мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори за Грийнууд, като изтъкна качествата на своя 21-годишен футболист пред гола.

„Той показа в миналото, че е способен да вкарва голове“, заяви тен Хаг.

Англичанинът е отстранен от Манчестър Юнайтед за неопределено време, докато тече собственото разследване на клуба по повод обвиненията към Грийнууд, въпреки че последните вече бяха свалени през февруари.

Въпреки това Манчестър Юнайтед реши да води собствено разследване, вероятно с цел да избегне риска за уронване престижа на клуба. За последно Грийнууд взе участие за Манчестър Юнайтед през януари, когато „червените дяволи“ победиха Уест Хем с 1:0.

Междувременно, все още няма яснота как би се приело евентуално завръщане на Мейсън Грийнууд от футболистите в първия отбор. Към Мейсън Грийнууд не липсва интерес от други клубове, като се споменават отбори от Италия и Турция.

Договорът на Мейсън Грийнууд с Манчестър Юнайтед е до лятото на 2025-та година. Междувременно, проучване на Vanexbet показа, че популярният сайт Transfermarkt е премахнал пазарната цена от профила на Мейсън Грийнууд в платформата си. По всичко изглежда, че този ход е продиктуван от сагата, разразила се с младия атакуващ футболист.

Снимка в статията: Българска Телеграфна Агенция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *