Важен за Ливърпул футболист ще попадне в групата на мърсисайдци за визитата на Лийдс

Home » Важен за Ливърпул футболист ще попадне в групата на мърсисайдци за визитата на Лийдс
Луис Диас се завръща
спортни новини – ливърпул

Ливърпул ще гостува на Лийдс в понеделник от 22.00 ч. в двубой от 31-ия кръг на Премиър Лийг. Мърсисайдци имат още много работа за вършене до края на кампанията, за да си подсигурят място в Европа и през следващия сезон.

Мениджърът на „червените“ Юрген Клоп съобщи позитивна новина около състава, който ще пътува за визитата на Лийдс. Колумбийският офанзивен футболист на Ливърпул Луис Диас вече е на 100% възстановен от травмата, която лекуваше и ще бъде включен в състава.

„Готов е на 100 процента“, заяви Юрген Клоп за Диас и продължи. “Той вече тренира на пълни обороти и сега трябва да го реинтегрираме. Диас ще бъде в състава за мача с Лийдс, освен ако нещо не се случи“, коментира Клоп.

“Луис Диас се разви по всеки един начин. През времето, в което е в отбора, английският му става все по-добър, така че той наистина е вече установен. По време на контузията той беше тук всеки ден“, сподели мениджърът на Ливърпул.

“Луис Диас наистина узря. По-спокоен е, отколкото беше в началото. Щастливи сме, че се завърна“, заяви Юрген Клоп.

След 29 изиграни мача Ливърепул заема осмото място във временнното класиране на Премиър Лийг и прави най-слабата си кампания от години насам. Мърсисайдци изостават с 12 точки от топ 4 и с 3 от първите 6 в таблицата и ще трябва да запишат серия от позитивни резултати, ако не искат да останат извън Европа през следващия сезон.

Снимка в статията: Българска телеграфна агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *