„Синя приказка“ твърди, че футболистите на Левски няма да получат премии заради решение на Иво Ивков

Home » „Синя приказка“ твърди, че футболистите на Левски няма да получат премии заради решение на Иво Ивков
спортни новини- Левски остават без премии
Спортни новини- Иво Ивков говори за Левски

Днес във Фейсбук се появи информация за саботаж от страна на все още действащия изпълнителен директор на Левски Иво Ивков. 

Според левскарската страница „Синя приказка“ ръководството и спонсора на клуба са преценили да поощрят футболистите с премии за драматичната победа над Берое с 1:0 миналата седмица, както и за евентуален успех над Ботев утре в Пловдив. 

Според информацията, старши-треньорът на Левски Елин Топузаков е дал думата си, че въпросните премии ще бъдат получени, но Иво Ивков не е подписал документа за тях. Това от своя страна означава, че състезателите няма как да получат обещаните възнаграждения, поне на този етап.

Припомняме, че Иво Ивков, макар и да бе отстранен на думи от поста на изпълнителния директор в Левски, все още изпълнява функциите на позицията. Това ще бъде така, докато името му не се заличи от търговския регистър и на негово място не бъде вписан Даниел Боримиров. 

На 23-ти април Левски постигна инфарктна победа над Берое с 1:0 на „Герена“, като единственото попадение в мача падна в 95-ата минута. Негов автор бе Асен Чандъров. 

Утре, 29-ти април, от 20.00 ч. Левски ще гостува на Ботев Пловдив, на откриването на „Колежа“, а атмосферата в града под тепетата се очаква да бъде на най-високо ниво. 

Въпреки победата си над Берое, „сините“ не успяха да скъсят дистанцията до 3-ия ЦСКА 1948, която остава 9 точки. Ден преди сблъсъка на Левски със старозагорци, „червените“ победиха Локомотив Пловдив с 1:0. 

Снимка в статията: Българска телеграфна агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *