Орманджиев: Заради шепа хора страдаме всички

Home » Орманджиев: Заради шепа хора страдаме всички

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Стоян Орманджиев заяви пред Gong, че клубът ще упражни обжалване на наказанието от лишаване от публика за два домакински мача, което бе наложено на „червените“, заради случилото се на мача с Лудогорец на 30-ти април.

Санкцията бе наложена от ДК на БФС, а клуб и фенове останаха изключително недоволни от тежкото наказание, което ако остане – ще съвпадне и с най-важния период от шампионата.

Според Орманджиев „шепа хора“ е виновна за наказанието, заради което страдат клуб и фенове. Той изтъкна, че публиката на ЦСКА-София е най-важното предимство на отбора.

Орманджиев призна, че срещу Славия и Лудогорец границите от страна на провинилите се фенове са били прекрачени и коментира: „Има някои неща, които са в повече“.

От думите на Стоян Орманджиев стана ясно, че ЦСКА-София е подготвил своя екип от адвокати незабавно след обявяването на наказанието. Клубът ще иска да му бъдат представени доказателства за тежките наранявания на пострадалите.

Стоян Орманджиев заяви какво неговото желание, както и това на клуба.

„Искаме това наказание да отпадне, може да има частично наказание. Нека апелативната комисия се събере по-бързо, защото това касае много привърженици“, заяви Орманджиев.

Изпълнителният директор на ЦСКА-София коментира накратко и спортно-техническата част в отбора, като заяви: „Като качество на футбола трябва да се подобрим“.

Следващият мач на ЦСКА-София в Първа лига, който ще бъде и последен за „армейците“ от редовния дял на сезона, е в Борисовата градина срещу Ботев Враца. Срещата е на 8-ми май, с начален час 20.15 ч.

Снимка в статията: Българска телеграфна агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *