Турицов за любимия си отбор и първия си силно емоционален момент с ЦСКА

Home » Турицов за любимия си отбор и първия си силно емоционален момент с ЦСКА
Спортни новини - ЦСКА - Иван Турицов
Спортни новини – Иван Турицов говори за ЦСКА

Десният бек на ЦСКА-София Иван Турицов коментира пред официалния сайт на Българската професионална футболна лига любимия си отбор, първия си емоционален момент с „червените“ и даде съвет на младите таланти, които искат да пробият в спорта.

Турицов споделя, че футболът далеч не му е бил толкова на сърце, което с течение на времето се е променило. За разлика от краля на спортовете, ЦСКА винаги е бил любимият му отбор.

Турицов разкри, че още от малък с е бил възпитаван с идеята ЦСКА, като заяви: „Това бе единствената тема, когато гледахме мачове вкъщи.“

Първият силно емоционален момент за Турицов, свързан с ЦСКА, е бил дебютното му дерби с Левски. Бранителят сподели, че за момче на 19 години не може да се опише с думи чувството да излезе пред 15 или 20 хиляди зрители и го описа като „невероятно“.

Турицов даде важен съвет на подрастващите спортисти: „Да дават всичко за дадения спорт и за това, в което са се насочили.“

На 30-ти април за ЦСКА-София предстои най-важния мач дотук през сезона – домакинство на Лудогорец в Efbet Лига. Сблъсъкът ще даде още повече яснота в битката за шампионската титла, където „червените“ в момента са с едни гърди напред спрямо разградчани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *