Манчестър Юнайтед с едни гърди пред Челси в битката за звезда на ПСЖ

Home » Манчестър Юнайтед с едни гърди пред Челси в битката за звезда на ПСЖ
спортни новини ашраф хакими - Бъдещето на Ашраф Хакими е неясно
спортни новини ашраф хакими – ман юнайтед спори с челси са футболиста

Манчестър Юнайтед се намира в по-добра позиция спрямо Челси в борбата за привличането на Ашраф Хакими от ПСЖ, твърди Football Insider. 

24-годишният десен бек на французите е в полезрението и на двата тима, които по всичко изглежда са твърдо решени да увеличат кадровия си потенциал след колебливото си представяне през настоящия сезон.

Една от основните причини Хакими да е топ трансферна цел за Манчестър Юнайтед и Челси представлява възрастта на защитника – той е едва на 24 години и пред него има още много футбол.

С оглед разходите на Челси за трансфери през последната година, Манчестър Юнайтед се намира в по-изгодна позиция за десния защитник. От ПСЖ се очаква да искат между 50 и 60 милиона паунда за правата на Хакими, а при „червените дяволи“ няма пречка да платят необходимата сума.

Не така стоят нещата при Челси. Клубът ще трябва сериозно да прецизира разходите си това лято, с оглед  скъпите трансфери, които тимът вече направи и които до момента са далеч от това да дават необходимия резултат.

Все пак, преминаването на Ашраф Хакими в Манчестър Юнайтед далеч не изглежда сигурно. Към защитника има интерес и от други клубове от Европа. 

До момента през сезона в Лига 1 Хакими взе участие в 25 мача на Пари Сен Жермен, като стартира от първата минута в малко над 60% от срещите. На сметката си мароканецът има и четири гола във френското първенство.

Снимка в статията: Българска телеграфна агенция

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *